Właściwości przeciwutleniające wodno-alkoholowych ekstraktów z rumianku

Barbara Kamczycka

Abstract

n/a
Author Barbara Kamczycka (WT / KTiAI)
Barbara Kamczycka,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
Pages343-360
Publication size in sheets0.85
Book Borusiak Barbara, Pająk Kazimierz (eds.): Paradygmat zrównoważonego rozwoju lokalnego i regionalnego we współczesnej gospodarce, 2015, CeDeWu, ISBN 978-83-7556-724-3, 375 p.
Keywords in Polishrumianek, przeciwutleniacze, zioła, antyoksydanty, substancje czynne, związki fenolowe, flawonoidy, TEAC, FRAP, DPPH*
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 06-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?