Ocena jakości wysokolignanowych ekstrudatów żytnich

Iwona Jasińska-Kuligowska , Jan Michniewicz

Abstract

W pracy przedstawiono ocenę jakości sensorycznej i wybranych parametrów fizykochemicznych wysokolignanowych ekstrudatów żytnich.
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Iwona Jasińska-Kuligowska (WT / KTAS)
Iwona Jasińska-Kuligowska,,
- Department of Food Commodity Science
, Jan Michniewicz - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, MNiSW [80]
Jan Michniewicz,,
-
Pages88-88
Publication size in sheets0.3
Book Le Thanh-Blicharz Joanna, Lewandowicz Jacek (eds.): II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej : Materiały konferencyjne, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 130 p.
Keywords in Polishżyto, lignany, fitoestrogeny, ekstruzja, fermentacja
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?