Marketingowe ujęcie usługi dobrowolnej certyfikacji dobra trwałego użytku

Anna Michalska , Alicja Maleszka

Abstract

There has been a voluntary product certification service characterized for durable consumer goods. There has been also briefly presented the Polish market of product certification with regard to the sales growth for the sample of certification bodies and professional, science and technical services sector in the years 2009-2013. The publication quotes also the concept of product levels and presents it on the example of a voluntary product certification service.
Author Anna Michalska (WT / KPPJ)
Anna Michalska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Alicja Maleszka (WT / KPPJ)
Alicja Maleszka,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Other language title versionsMarket Recognition Voluntary Durable Consumer Goods Certification Service
Journal seriesMarketing i Rynek, ISSN 1231-7853, (B 9 pkt)
Issue year2016
No7 [CD]
Pages539-550
Publication size in sheets0.55
Keywords in Polishcertyfikacja dobrowolna, rynek certyfikacji, poziomy produktu
Keywords in Englishvoluntary certification, certification market, product levels
Abstract in PolishW publikacji scharakteryzowana została usługa dobrowolnej certyfikacji wyrobu dla dóbr trwałego użytku. Pokrótce został przedstawiony polski rynek certyfikacji wyrobów z uwzględnieniem dynamiki sprzedaży dla przykładowych jednostek certyfikujących i sektora usług profesjonalnych, naukowych i technicznych w latach 2009-2013. Przytoczono również koncepcję poziomów produktu jakim jest usługa certyfikacyjna i przedstawiono ją na przykładzie usługi dobrowolnej certyfikacji wyrobu.
URL http://www.pwe.com.pl/files/369135884/file/mir_7_2016_cd.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)9
Score sourcejournalList
ScoreMinisterial score = 9.0, 13-12-2019, ArticleFromJournal
Ministerial score (2013-2016) = 9.0, 13-12-2019, ArticleFromJournal
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?