Wpływ pochodzenia inuliny na jakość jogurtu naturalnego produkowanego metodą termostatową

Jacek Lewandowicz , Joanna Le Thanh-Blicharz , Hanna Śmigielska

Abstract

n/a
Author Jacek Lewandowicz - Politechnika Poznańska (PP), MNiSW [80]
Jacek Lewandowicz,,
-
, Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Oddział Koncentratow Spożywczych i Produktów Skrobiowych w Poznaniu
Joanna Le Thanh-Blicharz,,
-
, Hanna Śmigielska (WT / KPPJ)
Hanna Śmigielska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Other language title versionsInfluence of origin of inuline on the quality of natural yoghurt produced by thermostat method
Pages78-88
Publication size in sheets0.5
Book Śmigielska Hanna (eds.): Current Trends in Quality Science - Quality Design of Food Products, 2019, Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, ISBN 976-83-7789-590-0, 185 p.
Keywords in Polishjogurt naturalny, inulina, własciwosci reologiczne, tekstura
Keywords in Englishnatural yogirt, inulin, reological propoerties, texture profile analisis
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 23-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?