Właściwości reologiczne oraz tekstura budyni zagęszczonych skrobią woskową różnego pochodzenia botanicznego

Jacek Lewandowicz , Joanna Le Thanh-Blicharz

Abstract

n/a
Author Jacek Lewandowicz (WT / KPPJ)
Jacek Lewandowicz,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Joanna Le Thanh-Blicharz
Joanna Le Thanh-Blicharz,,
-
Pages109-117
Publication size in sheets0.5
Book Baranowska Hanna Maria, Piątek Michał (eds.): Nowoczesne technologie produkcji żywności, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-837-7, 153 p.
Keywords in Polishskrobia woskowa, reologia, tekstura, budyń
URL http://pttzow.up.poznan.pl/files/monografie/nowoczesne_technologie.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 03-09-2018, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?