Zastosowanie spektroskopii w bliskiej podczerwieni do oceny zdolności przeciwutleniajacych naparów z liści krzewów owocowych metodą redukcji rodnika DPPH

Olga Bińczak , Anna Dankowska

Abstract

n/a
Author Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak,,
- Department of Food Commodity Science
, Anna Dankowska (WT / KTAS)
Anna Dankowska,,
- Department of Food Commodity Science
Pages67-70
Publication size in sheets0.5
Book Hubicki Zbigniew (eds.): Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości, vol. 1, 2015, Wydział Chemii UMCS w Lublinie, ISBN 978-83-939465-6-3, 485 p.
Keywords in PolishNIR, DPPH, przeciwutleniacze
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?