Zastosowanie pomiarów widm synchronicznych fluorescencji do wykrywania zafałszowań masła kakaowego

Anna Dankowska , Marcelina Płatkiewicz

Abstract

n/a
Author Anna Dankowska (WT / KTAS)
Anna Dankowska,,
- Department of Food Commodity Science
, Marcelina Płatkiewicz (WT)
Marcelina Płatkiewicz,,
- Faculty of Commodity Science
Pages63-66
Publication size in sheets0.5
Book Hubicki Zbigniew (eds.): Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości, vol. 1, 2015, Wydział Chemii UMCS w Lublinie, ISBN 978-83-939465-6-3, 485 p.
Keywords in Polishzafałszowania żywności, fluorymetria, chemometria, masło kakaowe
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?