Dietary fiber content and antioxidant activity of selected grain and pulses by-products

Justyna Kiewlicz

Abstract

n/a
Author Justyna Kiewlicz (WT / KTiAI)
Justyna Kiewlicz,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
Other language title versionsZaeartość błonnika pokarmowego i właściwości przeciwutleniajace wybranych produktów odpadowych w przetwórstwie zbóż i nasion roślin strączkowych
Pages36-45
Publication size in sheets0.5
Book Śmigielska Hanna (eds.): Current Trends in Quality Science - Quality Design of Food Products, 2019, Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, ISBN 976-83-7789-590-0, 185 p.
Keywords in Polishotręby jęczmienne, łuska gryczana, łuska sojowa, błonnik pokarmowy, aktywność przeciwutleniająca
Keywords in Englishbarley bran, buckwheat husk, soybean husk, dietary fiber, antioxidant activity
Languageen angielski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 23-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?