Zmiany parametrów jakościowych owocowych soków bezpośrednich podczas krótkotrwałego przechowywania

Katarzyna Pawlak-Lemańska , Agata Jankowska

Abstract

n/a
Author Katarzyna Pawlak-Lemańska (WT / KTiAI)
Katarzyna Pawlak-Lemańska,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
, Agata Jankowska
Agata Jankowska,,
-
Pages104-118
Publication size in sheets0.7
Book Miśniakiewicz Małgorzata, Michał Halagarda (eds.): Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania, Towaroznawstwo w badaniach i praktyce, 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, ISBN 978-83-949236-4-8, 235 p.
Keywords in Polishsoki bezpośrednie, przechowywanie żywności, aktywność przeciwutleniajaca, soki owocowe
Languagepl polski
Score (nominal)5
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 5.0, 18-03-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?