Hydrolytic changes in lipid fraction of bakery products with oilseed cake flours

Urszula Samotyja , Olga Bińczak , Agata Czyż , Natalia Plucińska

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Urszula Samotyja (WT / KTAS)
Urszula Samotyja
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Agata Czyż
Agata Czyż
-
, Natalia Plucińska
Natalia Plucińska
-
Paginacja89-89
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Gwiazdowska Daniela, Samotyja Urszula, Juś Krzysztof (red.): Current Trends in Commodity Science. Book of Abstracts. 14th International Commodity Science Conference 2017 (14th IComSC'17), 2017, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 978-83-943304-7-7, 160 s.
Słowa kluczowe w języku angielskimfood design, reformulation, oilseed flours, bakery products, fat acidity, free fatty acids, rancidity
Języken angielski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?