Functionality of food grade modified starches enriched with selected ions

Joanna Le Thanh-Blicharz , Jacek Lewandowicz , Hanna Śmigielska

Abstract

n/a
Autor Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Oddział Koncentratow Spożywczych i Produktów Skrobiowych w Poznaniu
Joanna Le Thanh-Blicharz
-
, Jacek Lewandowicz ()
Jacek Lewandowicz
- Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
, Hanna Śmigielska (WT / KPPJ)
Hanna Śmigielska
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
Paginacja59-62
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Książka Rapkova Radmila, Čopikova Jana, Sarka Evzen (red.): Proceedings of the 13th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience, Prague 8th-10th November 2017, International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 2017, Czech Chemical Society, ISBN 978-80-86238-74-6, 320 s.
Słowa kluczowe w języku angielskimmodified starches, ions
Języken angielski
Punktacja (całkowita)15
Żródło punktacjiconferenceIndex
PunktacjaPunktacja MNiSW = 15.0, 19-03-2020, ChapterFromConference
Wskaźniki publikacji Cytowania WoS = 0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?