Wpływ komercyjnych wodnych roztworów nanocząsteczek na hamowanie formowania biofilmu

Katarzyna Marchwińska , Daniela Gwiazdowska , Krzysztof Juś

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Katarzyna Marchwińska (WT / KPPJ)
Katarzyna Marchwińska
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
Paginacja66-66
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Materiały konferencji naukowej z cyklu „Towaroznawstwo w badaniach i praktyce” Abstrakty, 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, ISBN 978-83-949236-5-5, 110 s.
Słowa kluczowe w języku polskimbiofilm, nanocząsteczki
URL https://konferencjatbp.uek.krakow.pl/images/abstrakty.pdf
Językpl polski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?