Wpływ komercyjnych wodnych roztworów nanocząsteczek na hamowanie formowania biofilmu

Katarzyna Marchwińska , Daniela Gwiazdowska , Krzysztof Juś

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Katarzyna Marchwińska (WT / KPPJ)
Katarzyna Marchwińska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages66-66
Publication size in sheets0.3
Book Materiały konferencji naukowej z cyklu „Towaroznawstwo w badaniach i praktyce” Abstrakty, 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, ISBN 978-83-949236-5-5, 110 p.
Keywords in Polishbiofilm, nanocząsteczki
URL https://konferencjatbp.uek.krakow.pl/images/abstrakty.pdf
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?