Wytłok z orzecha włoskiego jako źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz przeciwutleniaczy

Olga Bińczak

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak,,
- Department of Food Commodity Science
Pages65-67
Publication size in sheets0.3
Book Filipiak Marian, Bińczak Olga, Pawłowski Tomasz (eds.): Sesja Sprawozdawcza Doktorantów UEP 2016. Komunikaty, 2016, Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego, ISBN 978-83-943304-1-5, 154 p.
Keywords in Polish wytłok z orzecha włoskiego, przeciwutleniacze, nienasycone kwasy tłuszczowe
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?