Konstrukcja wskaźnika świeżości żywności przeznaczonego do wykorzystania w opakowaniach inteligentnych

Natalia Radomska , Mariusz Tichoniuk , Ryszard Cierpiszewski

Abstract

n/a
Author Natalia Radomska (WT / KTiEPP)
Natalia Radomska,,
- Department of Industrial Products and Ecology
, Mariusz Tichoniuk (WT / KTiEPP)
Mariusz Tichoniuk,,
- Department of Industrial Products and Ecology
, Ryszard Cierpiszewski (WT / KTiEPP)
Ryszard Cierpiszewski,,
- Department of Industrial Products and Ecology
Pages93-101
Publication size in sheets0.5
Book Lewandowicz Grażyna, Makowska Agnieszka (eds.): Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu żywnościowym, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-833-9, 141 p.
Keywords in Polishwskaźniki świeżości, bezpieczeństwo, jakość, żywność
URL http://pttzow.up.poznan.pl/files/monografie/bezpieczenstwo_zywnosci.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 31-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?