Influence of Lysozyme on The Growth of Lactobacillus Bacteria

Krzysztof Juś , Daniela Gwiazdowska , Adrianna Tarka

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Adrianna Tarka
Adrianna Tarka
-
Paginacja74-74
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Gwiazdowska Daniela, Samotyja Urszula, Juś Krzysztof (red.): Current Trends in Commodity Science. Book of Abstracts. 14th International Commodity Science Conference 2017 (14th IComSC'17), 2017, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 978-83-943304-7-7, 160 s.
Słowa kluczowe w języku angielskim lysozyme, lactic acid bacteria, minimal inhibitory concentration, influence on bacteria growth
Języken angielski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?