Antioxidant potential and polyphenol content of chocolates

Anna Dankowska

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Anna Dankowska (WT / KTAS)
Anna Dankowska
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
Paginacja30-30
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Błaszczyk Alfred, Michocka Katarzyna, Tichoniuk Mariusz (red.): Environment & Technology in Business. Scientific & didactic conference, Poznań, 1st-2nd october 2015. Book of abstracts, 2015, Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu (UEP), ISBN 978-83938018-7-9, 87 s.
Słowa kluczowe w języku polskim czekolada, właściwości przeciwutleniające, zawartość związków fenolowych
Języken angielski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?