Ocena możliwości zastosowania skrobi woskowych do produkcji legumin

Jacek Lewandowicz , Joanna Le Thanh-Blicharz

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Jacek Lewandowicz (UEP)
Jacek Lewandowicz,,
- Poznań University of Economics and Business
, Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Joanna Le Thanh-Blicharz,,
-
Pages56-56
Publication size in sheets0.3
Book VII Środowiskowa Konferencja Doktorantów : Gospodarka. Technologia. Społeczeństwo, 2015, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 70 p.
Keywords in Polishskrobia woskowa, kisiel, budyń, właściwości reologiczne, tekstura
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?