Ekonomiczne oraz techniczne uwarunkowania lotniczego transportu produktów spożywczych

Krzysztof Melski

Abstract

n/a
Author Krzysztof Melski (WT / KPPJ)
Krzysztof Melski,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Other language title versionsEconomic and technical conditions of the air transport of food products
Pages116-124
Publication size in sheets0.5
Book Kamil Maciąg, Monika Maciąg (eds.): Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności, 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL sp. z o.o., ISBN 978-83-65932-88-4, 281 p.
Keywords in Polish transport lotniczy, port lotniczy, żywność, opakowanie
Keywords in Englishair transport, airport, food, packaging
URL http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publikacja/8FC757BF-B4D6-A988-11CC-777B0CCD6409
Languagepl polski
Score (nominal)5
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 5.0, 29-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?