Wskaźniki świeżości żywności przeznaczone do użycia w opakowaniach inteligentnych

Natalia Krysińska

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Natalia Krysińska (WT / KTiEPP)
Natalia Krysińska
- Katedra Towaroznawstwa i Ekologii Produktów Przemysłowych
Paginacja72-75
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Książka Filipiak Marian, Łuczak Jacek, Kluczyńska Katarzyna (red.): Sesja Sprawozdawcza Doktorantów UEP 2015. Komunikaty, 2015, Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego, ISBN 978-83-938018-4-8, 223 s.
Słowa kluczowe w języku polskim wskaźniki świeżości, opakowania inteligentne
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?