Innowacyjne produkty ciastkarskie z dodatkiem łatwo przyswajalnego żelaza

Hanna Śmigielska , Tomasz Pawłowski

Abstract

n/a
Author Hanna Śmigielska (WT / KPPJ)
Hanna Śmigielska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Tomasz Pawłowski (UEP)
Tomasz Pawłowski,,
- Poznań University of Economics and Business
Pages40-51
Publication size in sheets0.55
Book Miśniakiewicz Małgorzata (eds.): Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych, Towaroznawstwo w badaniach i praktyce, 2019, Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, ISBN 978-83-7789-594-8, 163 p.
Keywords in Polishwyroby ciastkarskie, preparaty krwiopochodne, przyswajalne żelazo
Keywords in Englishcakes, blood products, absorbable iron
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 27-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?