Wpływ wybranych substancji konserwujących na wzrost bakterii fermentacji mlekowej

Magdalena Ritter , Krzysztof Juś

Abstract

n/a
Author Magdalena Ritter (UEP)
Magdalena Ritter,,
- Poznań University of Economics and Business
, Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages154-157
Publication size in sheets0.5
Book Młodzi Towaroznawcy 2016 - XI Dni Młodych Towaroznawców, 12-13 maja 2016 : III Dni Wydziału Towaroznawstwa, 11-14.05.2016, 2016, Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, ISBN 978-83-943304-0-8, 285 p.
Keywords in Polishsubstancje konserwujące, bakterie fermentacji mlekowej
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?