Zawartość azotanów w daniach gotowych oraz przyrządzanych samodzielnie dla niemowląt i małych dzieci

Anna Bona

Abstract

Celem przeprowadzonych badań było porównanie zawartości azotanów (III,V) w gotowych posiłkach w słoikach oraz w ich tradycyjnych odpowiednikach przyrządzonych samodzielnie.
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Anna Bona (WT / KTAS)
Anna Bona,,
- Department of Food Commodity Science
Pages42-42
Publication size in sheets0.3
Book Le Thanh-Blicharz Joanna, Lewandowicz Jacek (eds.): II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej : Materiały konferencyjne, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 130 p.
Keywords in Polishazotany, żywność uzupełniająca, bezpieczeństwo żywności, gotowe posiłki dla niemowląt i małych dzieci
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?