Antybakteryjne właściwości bakterii fermentacji mlekowej pochodzących z mikrobioty jelitowej prosiąt ssących

Daniela Gwiazdowska , Krzysztof Juś , Katarzyna Marchwińska

Abstract

n/a
Author Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Katarzyna Marchwińska (WT / KPPJ)
Katarzyna Marchwińska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages207-215
Publication size in sheets0.5
Book Zieliński Ryszard, Żuchowski Jerzy (eds.): Ocena jakości żywności, Interdyscyplinarność i Innowacyjność Towaroznawstwa, 2016, Instytut Technologii Eksploatacji -PIB, ISBN 978-83-7789-428-6, 252 p.
Keywords in Polish bakterie fermentacji mlekowej, mikrobiota jelitowa, właściwości antybakteryjne
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 20-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?