Wykorzystanie naturalnych barwników spożywczych w konstrukcji wskaźnika świeżości opakowanej żywności

Mariusz Tichoniuk , Natalia Radomska , Ryszard Cierpiszewski

Abstract

n/a
Author Mariusz Tichoniuk (WT / KTiEPP)
Mariusz Tichoniuk,,
- Department of Industrial Products and Ecology
, Natalia Radomska (UEP)
Natalia Radomska,,
- Poznań University of Economics and Business
, Ryszard Cierpiszewski (WT / KTiEPP)
Ryszard Cierpiszewski,,
- Department of Industrial Products and Ecology
Journal seriesOpakowanie, ISSN 0030-3348, (B 5 pkt)
Issue year2016
No11
Pages56-60
Publication size in sheets0.5
Keywords in Polishwskaźnik świeżości żywności, barwniki naturalne, opakowania inteligentne
DOIDOI:10.15199/42.2016.11.1
Languagepl polski
Score (nominal)5
Score sourcejournalList
ScoreMinisterial score = 5.0, 12-12-2019, ArticleFromJournal
Ministerial score (2013-2016) = 5.0, 12-12-2019, ArticleFromJournal
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?