Planowanie zasobów ludzkich w przedsiębiorstwie turystycznym

Żaneta Nejman , Anna Zielińska-Chmielewska , Paweł Bator

Abstract

n/a
Author Żaneta Nejman - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
Żaneta Nejman,,
-
, Anna Zielińska-Chmielewska (WT / KKG)
Anna Zielińska-Chmielewska,,
- Department of Business Activity
, Paweł Bator - Wyższa Szkoła Handlu i Rachunkowości w Poznaniu
Paweł Bator,,
-
Pages221-228
Publication size in sheets0.5
Book Mucha-Szajek Ewa, Tauber Roman Dawid (eds.): Turystyka, hotelarstwo, gastronomia w teorii i praktyce, Monografie - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, no. 16, 2017, Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii, ISBN 978-83-88537-95-0, 442 p.
Keywords in Polishplanowanie, zasoby ludzkie, modele zarządzania kapitałem ludzkim, metody i techniki planowania i prognozowania zapotrzebowania na kadry w turystyce
Languagepl polski
Score (nominal)5
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 5.0, 16-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?