Ocena autentyczności czekolad z wykorzystaniem spektroskopii w bliskiej podczerwieni i metod chemometrycznych

Anna Dankowska , Maria Małecka , Monika Sznura

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Anna Dankowska (WT / KTAS)
Anna Dankowska
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Maria Małecka (WT / KTAS)
Maria Małecka
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Monika Sznura ()
Monika Sznura
- Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Paginacja76-76
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Chemia - nowe wyzwania dla nauki i przemysłu. IX Poznańska Konferencja Naukowa, Poznań, 5 grudnia 2014 r. Materiały konferencyjne, 2014, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, ISBN 978-83-62783-02-1, 227 s.
Słowa kluczowe w języku polskim żywność, zafałszowania, czekolada, spektroskopia, bliska podczerwień
URL http://ptchpozn.home.amu.edu.pl/materialy.pdf
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?