Ocena autentyczności czekolad z wykorzystaniem spektroskopii w bliskiej podczerwieni i metod chemometrycznych

Anna Dankowska , Maria Małecka , Monika Sznura

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Anna Dankowska (WT / KTAS)
Anna Dankowska,,
- Department of Food Commodity Science
, Maria Małecka (WT / KTAS)
Maria Małecka,,
- Department of Food Commodity Science
, Monika Sznura (PUEB)
Monika Sznura,,
- Poznań University of Economics and Business
Pages76-76
Publication size in sheets0.3
Book Chemia - nowe wyzwania dla nauki i przemysłu. IX Poznańska Konferencja Naukowa, Poznań, 5 grudnia 2014 r. Materiały konferencyjne, 2014, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, ISBN 978-83-62783-02-1, 227 p.
Keywords in Polish żywność, zafałszowania, czekolada, spektroskopia, bliska podczerwień
URL http://ptchpozn.home.amu.edu.pl/materialy.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?