Charakterystyka towaroznawcza i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych w produktach spożywczych

Jacek Lewandowicz

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Jacek Lewandowicz (WT / KPPJ)
Jacek Lewandowicz,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages47-48
Publication size in sheets0.3
Book Kluczyńska Katarzyna, Rybicka Iga, Sielicka Maria, Juś Krzysztof (eds.): Sesja Sprawozdawcza Doktorantów UEP 2014 : komunikaty, 2014, Wydział Towaroznawstwa. Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 9788393801831, 100 p.
Keywords in Polishskrobia, woskowa, reologia, tekstura
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?