Kształtowanie wartości odżywczej i właściwości prozdrowotnych żywności

Maria Małecka , Maria Sielicka

Abstract

n/a
Author Maria Małecka (WT / KTAS)
Maria Małecka,,
- Department of Food Commodity Science
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
Pages138-160
Publication size in sheets1.1
Book Małecka Maria, Samotyja Urszula (eds.): Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia, 2018, Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, ISBN 978-83-7417-977-5, 245 p.
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 23-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Additional fields
UwagiMaria Małecka jest autorką podrozdziałów: 5.1-5.3; Maria Sielicka jest autorką podrozdziału 5.4.
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?