Podwójna jakość żywności - problem jednolitego rynku Unii Europejskiej

Zuzanna Ordon , Aleksander Pirecki , Anna Matuszczak

Abstract

n/a
Author Zuzanna Ordon
Zuzanna Ordon,,
-
, Aleksander Pirecki
Aleksander Pirecki,,
-
, Anna Matuszczak (WE / KMiGŻ)
Anna Matuszczak,,
- Department of Macroeconomics and Agricultural Economics
Pages61-70
Publication size in sheets0.5
Book Grzelak Aleksander, Staniszewski Jakub (eds.): Rozwój biogospodarki w Unii Europejskiej – uwarunkowania, dylematy, perspektywy : seminarium studencko-asystenckie, Parlament Europejski, Bruksela, grudzień 2018, 2019, Kujawsko-Pomorska Szkoła Wyższa w Bydgoszczy, Wydawnictwo Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej w Bydgoszczy, ISBN 978-83-65744-12-8, 223 p.
Keywords in Polishjakość żywności, wspólny rynek, UE
Keywords in Englishfood quality, common market, EU
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 23-03-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?