Zastosowanie spektroskopii w zakresie UV-Vis do identyfikacji gatunków szkockiej whisky

Krzysztof Wójcicki , Justyna Łęska , Ewa Sikorska

Abstract

n/a
Author Krzysztof Wójcicki (WT / KTiAI)
Krzysztof Wójcicki,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
, Justyna Łęska - Adam Mickiewicz University (UAM)
Justyna Łęska,,
-
, Ewa Sikorska (WT / KTiAI)
Ewa Sikorska,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
Pages50-59
Publication size in sheets0.5
Book Zieliński Ryszard, Żuchowski Jerzy (eds.): Ocena jakości żywności, Interdyscyplinarność i Innowacyjność Towaroznawstwa, 2016, Instytut Technologii Eksploatacji -PIB, ISBN 978-83-7789-428-6, 252 p.
Keywords in Polish spektroskopia, UV-VIs, whisky
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 30-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?