Near - Infrared spectroscopy in the quality assessment of selected dried herbs

Bogdan Pachołek , Sylwia Sady , Mariusz Kolbuszewski , Oliwia Przygońska

Abstract

n/a
Autor Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Mariusz Kolbuszewski
Mariusz Kolbuszewski
-
, Oliwia Przygońska
Oliwia Przygońska
-
Inne wersje tytułuSpektroskopia w bliskiej podczerwieni w ocenie jakości wybranych suszy ziołowych
Paginacja89-99
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Książka Śmigielska Hanna (red.): Current Trends in Quality Science - Quality Design of Food Products, 2019, Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, ISBN 976-83-7789-590-0, 185 s.
Słowa kluczowe w języku polskimspektroskopia NIR, ocena jakości, susze ziołowe, mięta, rumianek
Słowa kluczowe w języku angielskimnear-infrared spectroscopy, quality assessment, dried herbs, mint, chamomile
Języken angielski
Punktacja (całkowita)20
Żródło punktacjipublisherList
PunktacjaPunktacja MNiSW = 20.0, 23-04-2020, MonographChapterAuthor
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?