Near - Infrared spectroscopy in the quality assessment of selected dried herbs

Bogdan Pachołek , Sylwia Sady , Mariusz Kolbuszewski , Oliwia Przygońska

Abstract

n/a
Author Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek,,
- Department of Food Commodity Science
, Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Mariusz Kolbuszewski
Mariusz Kolbuszewski,,
-
, Oliwia Przygońska
Oliwia Przygońska,,
-
Other language title versionsSpektroskopia w bliskiej podczerwieni w ocenie jakości wybranych suszy ziołowych
Pages89-99
Publication size in sheets0.5
Book Śmigielska Hanna (eds.): Current Trends in Quality Science - Quality Design of Food Products, 2019, Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, ISBN 976-83-7789-590-0, 185 p.
Keywords in Polishspektroskopia NIR, ocena jakości, susze ziołowe, mięta, rumianek
Keywords in Englishnear-infrared spectroscopy, quality assessment, dried herbs, mint, chamomile
Languageen angielski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 23-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?