Zastosowanie analizy du Ponta do oceny efektywności wybranych giełdowych spółek mięsnych

Anna Zielińska-Chmielewska , Żaneta Nejman , Paweł Bator

Abstract

n/a
Author Anna Zielińska-Chmielewska (WT / KKG)
Anna Zielińska-Chmielewska,,
- Department of Business Activity
, Żaneta Nejman - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
Żaneta Nejman,,
-
, Paweł Bator - Wyższa Szkoła Handlu i Rachunkowości w Poznaniu
Paweł Bator,,
-
Other language title versionsApplication of Du Pont`s analysis in the assessment of the effectiveness of chosen stock meat enterprises
Pages217-224
Publication size in sheets0.5
Book Tauber Roman Dawid, Mucha-Szajek Ewa (eds.): Współczesne oczekiwania wobec turystyki, hotelarstwa i gastronomii, Monografie - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2018, Wydawnictwo Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ISBN 978-83-88537-92-9, 234 p.
Keywords in Polishanaliza du Pont, efektywność, giełdowe spółki mięsne
Keywords in Englishdu Pont analysis, efficiency, stock meat enterprises
Languagepl polski
Score (nominal)5
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 5.0, 28-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?