Wpływ rozpuszczalnika zastosowanego do ekstrakcji na oznaczoną zawartość związków fenolowych i aktywność przeciwutleniającą wytłoków z aronii

Maria Sielicka , Sylwia Pawlak

Abstract

n/a
Author Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
, Sylwia Pawlak (WT / KTAS)
Sylwia Pawlak,,
- Department of Food Commodity Science
Pages25-35
Publication size in sheets0.5
Book Górecka Danuta, Pospiech Edward (eds.): Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-836-0, 136 p.
Keywords in Polish aktywność przeciwutleniająca, aronia, ekstrakcja, wytłoki, związki fenolowe
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 30-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?