Ocena aktywności przeciwutleniającej ciastek z dodatkiem aronii czarnoowocowej

Sylwia Sady , Maria Sielicka

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
Paginacja66-66
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka III Poznańskie Sympozjum Młodych Naukowców, 2016, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wydział Chemii, ISBN 978-83-62783-09-0, 106 s.
Słowa kluczowe w języku polskim aktywność przeciwutleniająca, aronia czarnoowocowa, ciastka kruche
URL http://psmn.home.amu.edu.pl/wp-content/uploads/2014/07/KSI%C4%84%C5%BBKA-ABSTRAKT%C3%93W-PSMN-III-5.11.2016.pdf
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?