Ocena aktywności przeciwutleniającej ciastek z dodatkiem aronii czarnoowocowej

Sylwia Sady , Maria Sielicka

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
Pages66-66
Publication size in sheets0.3
Book III Poznańskie Sympozjum Młodych Naukowców, 2016, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wydział Chemii, ISBN 978-83-62783-09-0, 106 p.
Keywords in Polish aktywność przeciwutleniająca, aronia czarnoowocowa, ciastka kruche
URL http://psmn.home.amu.edu.pl/wp-content/uploads/2014/07/KSI%C4%84%C5%BBKA-ABSTRAKT%C3%93W-PSMN-III-5.11.2016.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?