Modelowanie jakości soków jabłkowych na podstawie badań fizykochemicznych, sensorycznych i konsumenckich

Katarzyna Włodarska

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Katarzyna Włodarska (WT / KTiAI)
Katarzyna Włodarska,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
Pages147-150
Publication size in sheets0.5
Book Filipiak Marian, Łuczak Jacek, Kluczyńska Katarzyna (eds.): Sesja Sprawozdawcza Doktorantów UEP 2015. Komunikaty, 2015, Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego, ISBN 978-83-938018-4-8, 223 p.
Keywords in Polish modelowanie jakości, właściwości fizykochemiczne, sensoryczna analiza opisowa, percepcja konsumenta, soki jabłkowe
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?