Key changes influencing shelf life of walnut cake - a by product of oil cold-pressing

Olga Bińczak , Dorota Klensporf-Pawlik , Inga Klimczak , Wojciech Kozak , Urszula Samotyja

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Dorota Klensporf-Pawlik (WT / KTAS)
Dorota Klensporf-Pawlik
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Inga Klimczak (WT / KTAS)
Inga Klimczak
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Wojciech Kozak (WT / KTiEPP)
Wojciech Kozak
- Katedra Towaroznawstwa i Ekologii Produktów Przemysłowych
, Urszula Samotyja (WT / KTAS)
Urszula Samotyja
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
Paginacja46-46
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Gwiazdowska Daniela, Samotyja Urszula, Juś Krzysztof (red.): Current Trends in Commodity Science. Book of Abstracts. 15th International Commodity Science Conference 2019 (15th IComSC'19), 2019, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 978-83-948206-6-4, 118 s.
Słowa kluczowe w języku polskimjakość żywności, utrata jakości, wytłok z orzecha włoskiego, oleje zimnotłoczone, kwasy tłuszczowe, produkty uboczne, zrównoważona produkcja żywności
Słowa kluczowe w języku angielskimfood quality, quality depletion, walnut cake, cold-pressed oils, fatty acids, by-products, sustainable food production
Języken angielski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?