Przedłużanie trwałości oleju rzepakowego z wykorzystaniem ekstraktów ze skórki ziemniaka

Urszula Samotyja

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Urszula Samotyja (WT / KTAS)
Urszula Samotyja,,
- Department of Food Commodity Science
Pages34-34
Publication size in sheets0.3
Book Postępy w utrwalaniu żywności : I Seminarium Naukowe, Łódź, 10 września 2018 [Księga abstraktów], 2018, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka , ISBN 978-83-63929-49-7, 40 p.
Keywords in Polishnaturalne przeciwutleniacze, utlenianie, heksanal, skórka z ziemniaka
Keywords in Englishnatural antioxidants, oxidation, hexanal, potato peel
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?