Badanie znajomości i akceptowalności produktów fortyfikowanych przez studentów poznańskich uczelni wyższych

Hanna Śmigielska

Abstract

n/a
Author Hanna Śmigielska (WT / KPPJ)
Hanna Śmigielska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages55-64
Publication size in sheets0.5
Book Melski Krzysztof, Walkowiak-Tomczak Dorota (eds.): Żywność dla świadomego konsumenta, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-838-4, 133 p.
Keywords in Polish produkty fortyfikowane, akceptowalność, konsument
URL http://pttzow.up.poznan.pl/files/monografie/zywnosc_swiadomego_konsumenta.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 30-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*1 (2020-08-02)
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?