Aktywność przeciwutleniająca wytłoku z orzecha włoskiego

Olga Bińczak , Urszula Samotyja , Maria Małecka

Abstract

n/a
Author Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak,,
- Department of Food Commodity Science
, Urszula Samotyja (WT / KTAS)
Urszula Samotyja,,
- Department of Food Commodity Science
, Maria Małecka (WT / KTAS)
Maria Małecka,,
- Department of Food Commodity Science
Pages15-24
Publication size in sheets0.5
Book Górecka Danuta, Pospiech Edward (eds.): Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-836-0, 136 p.
Keywords in Polish aktywność przeciwutleniająca, DPPH, emulsja kwas linolowy/β- karoten, produkty uboczne, wytłok z orzecha włoskiego
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 11-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?