Zastosowanie spektroskopii w bliskiej podczerwienie (NIR) w ocenie jakości hibiskusa

Bogdan Pachołek , Sylwia Sady , Mariusz Kolbuszewski , Oliwia Przygońska

Abstract

n/a
Author Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek,,
- Department of Food Commodity Science
, Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Mariusz Kolbuszewski
Mariusz Kolbuszewski,,
-
, Oliwia Przygońska
Oliwia Przygońska,,
-
Pages73-82
Publication size in sheets0.5
Book Żuchowska-Grzywacz Monika, Zieliński Ryszard (eds.): Wybrane problemy jakości żywności. Selected problems of food quality, 2018, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu, ISBN 9788373518551, 214 p.
Keywords in Polishhibiskus, spektroskopia w bliskiej podczerwienii (NIR), ocena jakości
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 28-04-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?