Wpływ jonów metali dwuwartościowych na właściwości skrobi porowatych

Joanna Le Thanh-Blicharz , Agnieszka Makowska , Jacek Lewandowicz , Zuzanna Malyszek

Abstract

n/a
Author Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Joanna Le Thanh-Blicharz,,
-
, Agnieszka Makowska - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, MNiSW [80]
Agnieszka Makowska,,
-
, Jacek Lewandowicz (WT / KPPJ)
Jacek Lewandowicz,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Zuzanna Malyszek - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Zuzanna Malyszek,,
-
Pages149-159
Publication size in sheets0.5
Book Wójciak Karolina M., Dolatowski Zbigniew J. (eds.): Technologiczne kształtowanie jakości żywności, 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-935421-9-2, 397 p.
Keywords in Polish skrobia porowata, barwa, adsorpcja jonów dwuwartościowych, reologia
URL https://www.up.lublin.pl/files/foodscience/sesja-pan/materialy/technologiczne_ksztaltowanie_jakosci_zywnosci.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 10-01-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?